O καρκίνος καί πολλές άλλες ασθένειες μπορούν να θεραπευθούν από τήν ALOE ARBORESCENS. Aυτό υποστηρίζεται εδώ καί πολλά χρόνια πλέον από πολλές ομάδες ανθρώπων, κυρίως στήν Ιταλία καί Ν.Αμερική.
 Εμείς αναφέρουμε oρισμένα από όσα γράφονται στόν εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο http://aloearborescens.tripod.com μέ σκοπό νά βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη καί έχουν επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίσεως τών βαρέων νοσημάτων.

 Τό φυτό ALOE ARBORESCENS φύεται στίς παραθαλάσσιες Μεσογειακές περιοχές, κυρίως τής Ν.Αν. Ευρώπης, Σικελίας, Β.Αφρικής καί Μέσης Ανατολής.
 Πολλοί εξ' υμών τό χρησιμοποιούμε ώς καλλωπιστικόν φυτόν σέ γλάστρες καί κήπους.

 Η γνωστή πλέον συνταγή εδώ καί χρόνια ώς <<Ricetta di Padre Romano Zago>> , προέρχεται από τήν Βραζιλία καί από τόν φραγκισκάνο μοναχό Romano Zago τού τάγματος τών καπουτσίνων, ό οποίος συνέγραψε καί τό βιβλίο <<Ο καρκίνος μπορεί νά θεραπευθή>> Εκδόσεις ADLE Padova.
ISBN: 8884010330.
 O Padre Romano Zago είναι αποσπασμένος σήμερα στήν Ιερουσαλήμ καί εξασκεί τά καθήκοντα του, αλλά ταυτοχρόνως δίδει διαλέξεις σέ πολλά κράτη όπως Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία γιά τήν θαυματουργή Αλόη.
 Κατά τά γραφόμενα τού διαδικτυακού τόπου, ό λόγος γιά τόν οποίον ή κλασσική ιατρική δέν προχώρησε τήν συνταγή τής Αλόης, είναι όπως κατανοούμε όλοι, μόνο τό οικονομικόν όφελος. Φαντασθείτε πόσα χρήματα θά εκέρδιζαν οί παθόντες καί ασφαλώς θά έχαναν οί φαρμακοβιομηχανίες από μία συνταγή πού μπορεί νά κατασκευάση οιοσδήποτε στό σπίτι του.

 Η Αλόη δέν είναι καθόλου τοξική. Χρησιμοποιείται ευρέως στήν φαρμακευτική από τήν αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Αποτοξινώνει τόν οργανισμό από πολλές ασθένειες.
 Γιά περισσότερες πληροφορίες επιστημονικού περιεχομένου όσον αφορά συγκεκριμένες μορφές καρκίνων, σάς παραθέτουμε τίς ιστοσελίδες πού περιέχουν τίς μελέτες αντικαρκινικών νοσοκομείων. 
http://aloearborescens.tripod.com/biblio.htm
http://aloearborescens.tripod.com/padova.htm

Κάτωθι αναφέρεται ο τρόπος παρασκευής τής συνταγής.
Πρέπει να χρησιμοποιούνται φυτά ηλικίας άνω τών 5 ετών, φυτεμένα καί καλλιεργημένα σέ έδαφος πού νά ευρίσκεται σέ πλήρη ηλιοφάνεια ούτως ώστε νά έχουν τά φύλλα όλη τήν ποσότητα τής απαιτούμενης ουσίας πού χρησιμεύει στήν καταπολέμηση τής ασθενείας.
 Eπίσης σημαντικό είναι τό βιολογικό μέλι τής ακακίας καί όχι οποιοδήποτε μέλι, διότι αυτό έχει τήν ικανότητα τής ταχείας διεισδύσεως στόν οργανισμό.

 Γιά τήν πρόλειψη μπορεί νά χρησιμοποιηθή μικροτέρα ποσότης όπως ένα βαζάκι 250 γρ. κάθε 6 μήνες από ένα κουταλάκι του γλυκού πρό φαγητού.
  H συνταγή δεν αντικαθιστά υπάρχουσες φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής ιατρικής χορηγιμένες νομίμως.
Λαμβάνεται ώς διατροφικό συμπλήρωμα.
      
 Mετάφρασις Κωστάκης Κων/νοςΗ σύνθεση της Aloe Arborescens

και ο θεραπευτικός χυμός της

 

   Η Αλόη Αρμπορέσκενς όπως και η Αλόη Βέρα, είναι ένα από τα 300 είδη της οικογένειας των Aloeacee και η πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά. Ξεπερνά σε τριπλάσιο βαθμό αυτά της Αλόης Βέρα.

   Η Αλόη ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια σε πολλούς και διάφορους ιστορικούς πολιτισμούς, οι οποίοι τη θεωρούσαν μυθικό και μαγικό φυτό και τη χρησιμοποιούσαν ως φαρμακευτικό φυτό. Εισήχθη στην κατηγορία των καθαρτικών και η φαρμακολογική του χρήση άρχισε να εκτιμάται, όπως ήδη συνέβαινε στους αρχέγονους καιρούς, για να μπορέσει να αναγνωριστεί μετά από περισσότερο από έναν αιώνα.

   Από το 1930 και μετά, πολλοί ερευνητές αφιερώθηκαν στη μελέτη του φυτού αναλύοντας τα τμήματά του, μέσα και έξω. Μέσα σε γενικότερο πλαίσιο, έχει αναγνωριστεί η πραγματική θεραπευτική ιδιότητα του ζελέ της αλόης, όσον αφορά τις μεμονωμένες ιδιότητες των βλεννοπολυσακχαριτών, την πρωτεολυτική δραστηριότητα των ενζύμων και τα αμινοξέα.

   Τώρα επιτέλους, έχουμε γνώση της χημικής σύνθεσης της αλόης και του ζελέ, αλλά και ολόκληρου του φύλλου. Γνωρίζουμε ότι έχει διάφορες ανθρακινόνες, τα μυστικά των οποίων δηλώνουν την ικανότητά του να εξαφανίζει ασθένειες, που έχουν μεγαλύτερη δύναμη καταστολής από ό, τι η βακτηριοκτόνος δύναμη των αντιβιοτικών. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η αλόη έχει αναλγητικές ιδιότητες και καταπολεμά μολύνσεις, περιέχει βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που δρουν ως θεραπευτικά στοιχεία και ως φορείς ενεργοποίησης άλλων θεραπευτικών συστατικών. Όλα λειτουργούν συνεργιστικά, για να προμηθεύσουν με ένα φυσικό, με φυτική βάση, συστατικό τις βιολογικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

  

 

Το κείμενο είναι βασισμένο στο βιβλίο Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί, του Πατέρα Ρομάνο Ζάγκο OFM. Το πολυδιαβασμένο βιβλίο που κυκλοφορεί τώρα στην 5η του έκδοση.

 


 

  ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΛΛΑΣ

 

BioKosmos News 05/2006

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1) Ολη η προετοιμασία πρέπει να γίνεται στο ημίφως ή σέ σκότος γιατί ο φωτισμός είναι σε θέση να μηδενίση κάποιες σημαντικές ουσίες που περιέχονται στά φύλλα της αλόης.
2) Το φυτό της Αλόης που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι ανοιχτού χώρου και να μήν έχει βραχή ή ποτισθή καθόλου τις τελευταίες 6 ημέρες. (ούτε το χώμα ούτε τα φύλλα), διότι τα φύλλα απορροφούν το νερό και οι ουσίες που μας χρειάζονται διαλύονται και ασθενούν.
3) Η Αλόη πρέπει να είναι αποκλειστικά
ALOE ARBORESCENS

zero.jpg (32081 byte)

Μετά το σούρουπο, κόψτε 3-4 φύλλα της aloe arborescens (350 γραμμ.) προσέχοντας να πάρετε τα πιό πράσινα φύλλα από την βάση του φυτού.

  - Καρκίνος
- Πίεσις - CO2
- Διαβήτης
- Τριγλυκερίδια
- Χολιστερίνη
- Ουρικό οξύ
- Ρύθμισις Νa-K-Ca-Mg
uno.jpg (30140 byte) Ετοιμάσθε ένα υάλινο βαζάκι σκούρου χρώματος  του ενός κιλού. (Εάν δεν έχετε σκούρο φροντίσθε να ντύσετε το λευκό πολύ καλά με αλουμινόχαρτο για να μην έρχεται σε επαφή η κρέμα με το φώς).   - Αύξησις αιμογλομπίνης
- Πανγρεατίτις
- Έλκος - Γαστρίτις
- Ηπατικές ανωμαλίες
- Νεφρικές ανωμαλίες
- Αύξησις ανοσοποιητικού.
- Προστασία του DNA από  ιονίζουσες ακτινοβολίες.
due.jpg (34949 byte) Πάντα σε σκοτεινό περιβάλλον, καθαρίσθε τα φύλλα με ένα ξηρό καθαρό πανάκι. (Εάν είναι τα φύλλα πολύ σκονισμένα υγρασιάσθε ελαφρώς το πανάκι).   -Επαναπροσδιορισμός ανοποποιητικού για ηπατίτιδα C, HIV/AIDS.
quattro.jpg (33286 byte) Καθαρείσθε τα φύλλα από τα αγκάθια που είναι στις άκρες με ένα κοφτερό μαχαιράκι.    
cinque.jpg (34139 byte) Κομματιάστε τα φύλλα μαζί με το περίβλημα και τοποθετείσθε τα στο mixer.    
sei.jpg (32946 byte) Προσθέσθε 6 κουτάλια τσίπουρο (καθαρό απόσταγμα).
Μιξάρετε για 3-4 λεπτά.
   
sette.jpg (37113 byte) Είναι η ώρα όπου προσθέτετε 500 γραμμ. μέλι (προτιμείται βιολογικό  ακακίας).
Μιξάρετε για 3-4 λεπτά. 
  Γεμίσθε το βαζάκι με την κρέμα από το mixer και τοποθετείσθε το στο ψυγείο.    
 

ΛΗΨΙΣ

 
  Η δοσολογία από τον Δρ. Nacci είναι 30 λεπτά πρίν από τα βασικά γεύματα 1 κουταλιά της σούπας.
Να ενθυμείσθε ότι πρέπει να ανακατεύτε δυναμικά το βαζάκι πριν από κάθε χρήση και να το λαμβάνετε σε σκοτεινό περιβάλλον.
Η συνταγή παρασκευής και διάθεσης πρέπει να τηρείται ευλαβικώς.
 
   Η συνταγή προέρχεται από τον πάτερ Zago και εγκεκριμένη από πανεπιστήμια της Γαλλίας και Ιταλίας. Μετάφρασις Κωστάκης Κων/νος
  H συνταγή δεν αντικαθιστά υπάρχουσες φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής ιατρικής χορηγιμένες νομίμως.
Λαμβάνεται ώς διατροφικό συμπλήρωμα.