EURO    2004
 Σε μία εποχή δύσκολη για τον ελληνισμό εντός και εκτός Ελλάδος ήλθε ως απομηχανής Θεός μια νίκη στο πιο αγαπητό άθλημα ανά την υφήλιο για να αναδείξει όλα τα θετικά στοιχεία αυτού του φωτισμένου λαού που από τα γήπεδα της Πορτογαλίας μέχρι τις μητροπόλεις ολάκερου του πλανήτου πανηγύρισε με ήθος και ευπρέπεια, δίνοντας την αίγλη που αρμόζει στην ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ και ουσιαστικά προκατέβαλε αυτό που μελλοντικά  θα είναι το σύμβολο της Γέας.
  Αυτή η τρανταχτή νίκη δεν ήταν απλώς ποδοσφαιρική αλλά  ένα ουράνιο μήνυμα των δυνάμεων του Φωτός.
ΕΙΜΕΘΑ ΕΔΩ
 Aυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  που έμελλε να σημαδέψει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα  είχε για έδρα του την Πορτογαλία, τις εναπομένουσες περιοχές της Ατλαντίδος (Αζόραι-Μαδέρα) και κατοικία των περισσοτέρων νεο-Ατλάντων.
 Μην ξεχνάμε που έλαβε χώρα η σύνοδος για την τελική απόφαση επίθεσης κατά του Ιράκ από τους νεοάτλαντες Αμερικανούς, Ισπανούς, Πορτογάλους και Αγγλοσάξωνες. Στις νήσους Αζόρες.

ΕΛΛΑΣ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (12-06-2004)
 Ο πρώτος λοιπόν αγώνας που σηματοδοτεί και την έναρξη των μαχών ήταν ακριβώς μεταξύ των οικοδεσποτών Ατλάντων Πορτογάλων και Φωτεινών Ελλήνων στην έδρα που ασφαλώς δεν θα μπορούσε να ονομαζόταν διαφορετικά από DRAGAO δηλ. στάδιο των ΔΡΑΚΩΝ.
 Εκεί γίνεται η πρώτη μεγάλη μάχη σαν εναρκτήριο λάκτισμα αυτού του Πανευρωπαϊκού στις  12  ΙΟΥΝΙΟΥ 2004.
 (Ιούνιους= ΔΙΟΥΝΙΟΣ = ΔΙΑΝΟΙΑ) (Κώδιξ Ελληνικής Γλώσσης Θεολόγου Σημαιοφόρου).
 Ηταν λοιπόν 11 ποδoσφ.+ 1 προπον.= 12 μαχητές που ξεκινούσαν την περιπέτεια την 12η ημέρα του μηνός της διανοίας.
 Ασφαλώς οι διοργανωταί δεν  καθόρισαν
τυχαία την έναρξη του πρωταθλήματος στην ημερομηνία της οποίας το άθροισμα μας δίνει 6=αριθμός της ύλης και όχι του πνεύματος.(12+6+2004=2022=6)

 Το πρώτο γκόλ, αναπάντεχο για εμάς και για αυτούς, το σημειώνει ο ΚΑΡΑ-ΓΚΟΥΝΗΣ (μαύρος -στην γη κάτω νους).
 Ηταν έκπληξη γι'αυτούς το κτύπημα από ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα (ο νόμος) περιέχει γήϊνες εννοιολογικές σημασίες. Το λεπτό όπου σημειώνεται το πρώτο γκόλ, το ΕΒ-ΔΟΜΟ (πόρευσις της ενεργείας που δομεί) , 7 ο αριθμός του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ και κατά συνέπεια του ΦΩΤΟΣ (7 τα χρώματα της Ιριδος).
 Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο ξεκίνημα.
 Η συνέχεια εξίσου εντυπωσιακή. Το δεύτερο γκόλ έρχεται να σφραγίσει το <<ΒΑΤΕΡΛΩ>> των αντιπάλων στο 52ο λεπτό
 (5+2=7) , ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΔΥΟ οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ των σκαφών.
  Το όνομα του σκόρερ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ (Αγγελος= άγγελμα αγγέλων) +  (ΒΑΣΙΝΑΣ = Βάσις νοός)
  Και η εορτή μόλις άρχισε. Η μπάλα καταλήγει στα πόδια του ΑΡΧΗΓΟΥ που ασφαλώς φέρει τον αριθμό 7 και δεν θα μπορούσε ο αρχηγός της ΕΛΛΑΔΟΣ σε αυτό το πρωτάθλημα να είχε άλλο αριθμό, ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνος και ο αρχηγός παραδίδει την μπάλα σηκώνοντας τα χέρια στα επουράνια. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (ΖΑΓΡΟΣ ΔΙΑΣ=επίθετο ΔΙΟΣ).
 Τελικό Αποτέλεσμα Πορτογαλία - Ελλάς 1-2

ΕΛΛΑΣ - ΙΣΠΑΝΙΑ (16-06-2004)
 Με την Ισπανία τους άλλους Ιβηρες νεοάτλαντες η μάχη είναι πιο δύσκολη αφού δεν υπάρχει πλέον ο συντελεστής έκπληξη.Είναι μία μάχη σώμα με σώμα. Συγκρούονται τα φωτεινά γαλανόλευκα χρώματα των ΕΛ-ΛΗΝΩΝ (φωτεινών νοών) με τα κοκκινοκίτρινα  αποκρουστικά των χθονίων δυνάμεων. Στο γήπεδο Bessa (Βέσσα=Βάσις) προηγούνται οι Ιβηρες με τον Μορι-έντες = Μαύρο όν -όντος (μόρους ονομάζουν οι ισπανοί τους προερχομένους από την Αφρική-Μαρόκο,Μαυριτανία κλπ.), και απαντούν οι Ελληνες με τον ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΡΙΣΤΕΑ (Αγγελμα Χαριστό-Χαρισμένο) στο 66=6+6=12.
 Η προστασία μας η 16η του μηνός της Διανοίας.
1+6=7
 Τελικό Αποτέλεσμα Ελλάς - Ισπανία 1-1

ΕΛΛΑΣ - ΡΩΣΣΙΑ (20-06-2004)
 Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του πρώτου γύρου για την Ελλάδα είναι με την Ρωσσία. Ξεκινάμε με καλούς οιωνούς για την έκβαση του αγώνα και το πέρασμα στην επόμενη φάση. Ημερομηνία 20+6+2004=2030=5=Ε-ΕΛΛΑΣ.
 Στάδιο ALGARVE - FARO LOULE (ελληνικότατη πόλη στον σημερινό πορτουγέζικο νότο -ΑΛ-ΓΑΡ-ΒΕ= Αρχικός Ηλιακός Φωτισμός  - στην Γη Ρέει - με Ενέργεια που Πορεύεται -- ΦΑΡΟ ΛΟΥΛΕ= Ροή  Φωτός Ηλιακών ενεργειών σε περιορισμένο χώρο).
 Η μάχη όμως των αντιπάλων δυνάμεων γίνεται αμέσως αισθητή με δυο γκόλ των χθονίων Ρώσσων, αποτέλεσμα που αφήνει εκτός προκρίσεως την εθνική Ελλάδος.
 Σιγά σιγά τα σχήματα ανασυγκροτούνται, η Ελλάδα αρχίζει να πιστεύει στις δυνάμεις της και έτσι σε μια αντεπίθεση στο τέλος του 1ου ημιχρόνου ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ (Ζήσης=Ζωή,Ζέσις,Ζεύς - Βρύζας= Ενέργεια συγκεντρωμένης Ζωϊκής Ροής ) σημειώνει το πιο γλυκό γκόλ σε ήττα της Εθνικής Ομάδος. Και το λεπτό αυτού ; Ασφαλώς το 43ο= 4+3=7.
  Τελικό Αποτέλεσμα  Ρωσσία- Ελλάς 2-1 και ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΛΙΑ (25-06-2004)
  Στα προημιτελικά περνώντας δεύτεροι στον όμιλο μας μετά την διοργανώτρια Πορτογαλία και αφήνοντας εκτός την "μεγάλη" Ισπανία, βρίσκουμε στον δρόμο μας την υπεροπτική πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία.
 Η προστασία μας όπως πάντα η 25η=2+5=7 του Ιουνίου και στάδιο ALVALADE (ΑΛΒΑ ΛΑΔΕ=Αρχικός Ηλιακός Φωτισμός Αρχικής Ενεργείας - Πορευομένης Ηλιακής Δυνάμεως).
  Αγώνας με ένταση κατά τον οποίον όμως η Ελλάδα υπερισχύει στην τακτική και οι Ελληνες εξουδετερώνουν παίχτες υψηλής αξίας φθάνοντας στο αναπάντεχο αποτέλεσμα του αποκλεισμού των πρωταθλητών Ευρώπης που μέχρι στιγμής φάνταζε σαν όνειρο στα μάτια της οικουμένης.
 Εκτελεστής του μοναδικού γκόλ ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ στο 65ο=6+5=11, λεπτό που σηματοδοτεί την συλλογική προσπάθεια των 11 παιχτών του Rehangel.
 
Τελικό Αποτέλεσμα  Γαλλία- Ελλάς 0-1 και ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
 
ΕΛΛΑΣ - ΤΣΕΧΙΑ (01-07-2004)
 
 Ατμόσφαιρα απροσδόκητα ελληνική, γαλανόλευκες που κυματίζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου, χιλιάδες Ελληνες συρρέουν στην Πορτογαλία για την μεγάλη εορτή που όλοι προσδοκούν και αρχίζουν να σιγοψιθυρίζουν.
Στον ΤΕΛΙΚΟ. Ονειρο άπλησίαστο για όλους μας. Η ομάδα που μας χωρίζει η Τσεχία.
  Αήττητη,σκληροτράχηλη με έμπειρους παίχτες, φαβορί  για την απόκτηση του κυπέλλου με ομάδα πλήρη  και  υπεροψία έναντι των Ελλήνων. Πολλά τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου περί φιλοδωρήματος της ελληνικής ομάδας με 3 ή και 4 γκόλ. Εκαναν όμως τους λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο.
 Επιστρέφουμε στο DRAGAO =γήπεδο των Δράκων.... ,ίσως πίστευαν ότι θα μας ξεκάνουν επιτέλους εκεί που δεν μπόρεσαν την πρώτη φορά.
 Η προστασία μας όμως αυτή την φορά ήταν μεγαλύτερη. Παίζουμε την 1η ΠΡΩΤΗ του ΙΟΥΛΙΟΥ = ΙΛΙΟΥ-ΗΛΙΟΥ του 7ου μηνός και η όλη ημερομηνια: 1+7+2004 = 2012 = 5 = Ε = ΕΛΛΑΣ
[2012 ΕΤΟΣ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ από πολλούς ηλιακούς λαούς (Μάγιας,Ινκας κλπ)]
 Ηταν αναπόφευκτη η ήττα των χθονίων ΤΣΕΧΩΝ (Πορευομένων εσωτερικά στερεωμένων επί χθονός Νοών).
 Αντιστάθησαν και πολύ μάλιστα αλλά η τιμωρία ήλθε στην ΠΑΡΑΤΑΣΗ=πυρ+τάσις από τον Ελληνα παίχτη που έφερε το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ -  ΤΡΑΪΑΝΟΣ  ΔΕΛΛΑΣ  ( Τρα(ϊ)νός= Τρανός  - Δ+ΕΛΛΑΣ=Δύναμις Ελλάδος-Δύναμις Φωτός).
  Ο αριθμός της φανέλλας του  ως ΕΛΛΗΝ το  5 = Ε = ΕΛΛΗΝ.
  Το λεπτό της εκτελέσεως το 16ο της παρατάσεως ή 106 του όλου αγώνα. Οπως και να έχει 1+6=7.
  Ο κύβος ερρίφθη Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ όπου θα κλείσει την αυλαία με τους πρωτοσυναντήσαντες Πορτογάλους.
 
Τελικό Αποτέλεσμα  Tσεχία- Ελλάς 0-1 και ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΛΛΑΣ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (04/07/2004)
 Η μεγάλη ημέρα έφθασε, η παγκόσμιος ποδοσφαιρική κοινότης έκπληκτη παρευρίσκεται σύσσωμος στην Λισσαβώνα την πόλιν του ΟΔΥΣΣΕΩΣ για την τελευταία "άρια" του πιο συναρπαστικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος όλων των εποχών.
 Μένει  ο τελευταίος μνηστήρας για την τελική νίκη.
 Στο στάδιο DALUZ (ΔΑ ΛΟΥΖ  = ΛΟΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ) δεν υπάρχει καμιά δυνατότης για τους φιλοξενούντες πορτουγέζους.
  Aπών ο ΚΑΡΑ-ΓΚΟΥΝΗΣ !!!
 Η ιστορία αυτού του αγώνα έχει ήδη καταγραφεί, μένει μόνο η υπογραφή.
 Η ημερομηνία καθοριστική 4+7+2004=17 = 1 + 7 = Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ = ΑΠΟΛΛΩΝ.
 Την εκτέλεση της υπογραφής για την επιβολή του ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν οι

 3 ΑΓΓΕΛΟΙ της Εθνικής μας.
 Κόρνερ του ΑΓΓΕΛΟΥ Βασινά (Βάσις Νοός) -
 Κεφαλιά του ΑΓΓΕΛΟΥ Χαριστέα (Χαριστός= Χάρις+ιστός)
 ΓΚΟΛ  στο 57 = 5 Ε-ΕΛΛΑΣ +  7 ΦΩΣ =  12 (1+2) = 3 Τριαδικός ΘΕΟΣ 
 Στα ουράνια ο Γερμανός προπονητής REHANGEL (ΡΕ ΑΓΓΕΛΟΣ)  = Αγγελος του Ρα  (Ηλίου).
 
 3  και οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ (Γήϊνη Ερμηνεία ) : Rehangel - Χαριστέας (Werder) - Merkel (Διαιτητής)

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΕΛΛΑΣ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  1-0

  Τα σημειωθέντα γκόλ της Ελλάδος σ'αυτό το Πανευρωπαϊκό ασφαλώς  7.
 
 Ο πλανήτης τυλίγεται σε μια ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΣΗΜΑΙΑ σαν να ήθελε να  προετοιμασθεί για τις λαμπερές ημέρες που θάρθουν για να χαρίσουν ειρήνη και ανωτέρα νόηση στους ταλαίπωρους λαούς του.

  Τότε που σημαία αυτού του πλανήτου θα είναι η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ, η σημαία των ΕΛΛΗΝΩΝ.
 Γιατί χωρίς ΕΛΛ-ΑΔΑ αυτός ο πλανήτης δεν έχει Μ-ΕΛΛ-ΟΝ.
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΙΠΠ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ     
                                5 - 7 - 2004                        
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ και τον κ. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΘΕΟΛΟΓΟ για την γνώση που απλόχερα χαρίζει στους ΕΛΛΗΝΕΣ Φωτεινούς Νόες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ